Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, başarıların devamlı olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle nişanlanmak dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlanırken görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut

Rüyamda sevgilimi sevdiğim kızı başka bir çocukla nişanlanırken gördüm anlamı nedir çok üzüldüm

Cnt

Rüyamda sevip ayrıldığım insanın başkasıyla nişanlandığını gördüm, rüya çok ağır geldi bana inşallah hayr olur

Tuğba

Rüyamda sevdiğim seni bekleyemem artık daha fazla diye başkasıyla nişanlanıyodu. Ben de mecburen bana ailemin söylediği birisini görmeden kabul ettim sözlenmek için ama hiç mutlu değildim.

Mehmet

Rüyamda sevdiğim ama kavuşamadığım insanı nişanlanırken gördüm yanına gidip bunca zaman banamıydı garezin şimdi başkasıyla nişanlanıyosun dedim ve arkamı döndüm gittim

Buse

Rüyamda sevdiğim ve onu beklediğim ama onun haberi yok bundan nişanlanıyodu bi anda ve kırmızı kravat takmıştı çok üzüldüm çok gerçek sandım rüyadan uyanınca rahatladım rüya olduğu için bide nişanından sonra bizi arıyordu gelicem yanınıza diye