Rüyada sevdiğini nişanlı görmek

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, harcama gücünün artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini nişanlı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğini nişanlanırken görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle nişanlanmak itibarını geri kazanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlanmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini nişanlanmış görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments