Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini sözlenirken gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada sevdiğini sözlenirken görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada evlenmek için söz kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz çiçeği görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada söz vermek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına işarettir.

Rüyada birini sözlenirken görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını sözlemek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments