Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, rızıksız kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği erkekle nişanlandığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments