Rüyada sevdiğini kucağına almak

Rüyada sevdiğini kucağına almak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kucağında olmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında bebek sevmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağına almak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments