Rüyada kar yağarken izlemek

Rüyada kar yağarken izlemek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada kar yağarken izlemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada kar yağarken izlemek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmuru izlemek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Rüyada kar yağışını izlemek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar yağmasını izlemek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Rüyada kar yağdığını izlemek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kar izlemek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments