Rüyada kendini izlemek

Rüyada kendini izlemek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dertlerin artacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini izlemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada haberleri izlemek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı izlemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kabeyi izlemek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada ameliyat izlemek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada karın yağışını izlemek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yangını izlemek kazancının da aynı oranda artacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulur.

Rüyada düğün videosu izlemek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten izlemek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments