Rüyada abdest almaya gitmek

Rüyada abdest almaya gitmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalettir.

Rüyada abdest almaya gitmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada abdest almaya gitmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek zorlukları atlatacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek rızkının eksileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada abdest alırken görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine yorulur.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet eder.

Rüyada birine abdest almayı öğretmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments