Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yanlış kararlar vereceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine beyaz gül vermek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sinirlerinin yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine gül vermek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek hayırlı bir döneme girileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments