Rüyada ayaklarını büyük görmek

Rüyada ayaklarını büyük görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını büyük gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada büyük ayak izi görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını büyük görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada ayakları büyük görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük ayak görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işarettir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments