Rüyada büyük ayaklı bebek görmek

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, tüm sorunlarının biteceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayaklı bebek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları büyük görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada büyük ayak izi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük ayak görmek korkularından kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını büyük görmek hanesine güneş doğacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments