Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, zevki sefa içinde olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle yan yana yatmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak hem işinde başarılı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Rüyada erkekle yan yana yatmak rahat erileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle yan yana yatmak işindeki verimliliğinin artacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek yan yana yatmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak hep dinç ve genç kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments