Rüyada sevdiği kişiyle yakınlaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle yakınlaşmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, para kazanmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, merdiven atlayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle yakınlaşmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yakınlaşmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanla yakınlaşmak şansın yaver gideceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yakınını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle yakınlaşmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin onu sevdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments