Rüyada sevdiğinin yakınını görmek

Rüyada sevdiğinin yakınını görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, nasiplerini alacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yakınını gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle yakınlaşmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yakınlaşmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle yakınlaşmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanla yakınlaşmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yakınını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yakınının erkek bebeği olduğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakının bıçaklandığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments