Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek yeni bir yola gireceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sağlığını da kaybedeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, isteklerin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek maddi açıdan ferahlayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına inanılır.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek güzel günlere kavuşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işarettir.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments