Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, amacına ulaşabileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, de elinin bollaşacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak farklı kişilerle tanışacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinize kavuşmak sevgi dolu haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments