Rüyada sevdiğinize kavuşmak

Rüyada sevdiğinize kavuşmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinize kavuşmak gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada sevdiğine kavuşmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insana kavuşmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, şansının her zaman yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak içine düşen fesada yeniliceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments