Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek günlerini bunun için harcayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments