Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak kurtuluşu yakalayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, yükünün azalacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan mesaj almak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj almak hakkını yedirtmeyeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments