Rüyada sevdiği insanın elini tutmak

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Rüyada sevdiğin insanın elini tutmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş insanın elini tutmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın elini tutmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla balık tutmak daha çok saygı ve destek göreceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tutmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, her şeyin sarpa saracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments