Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek günah ve suç işleyeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkeğin evine gitmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin evine gitmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek işlerinin çok yolunda gideceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments