Rüyada birinin ayağından yaralandığını görmek

Rüyada birinin ayağından yaralandığını görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağından yaralandığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Rüyada ayağında yara görmek işinde itibar edineceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağında yara görmek zararların yakında telafi edileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada ayaklarda yara görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada ayak altında yara görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına işarettir.

Rüyada ayaklarin yara görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada ayakların yara olduğunu görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının altında yara görmek çok para kazanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı yara olmak nice noksanlık içinde olduğuna, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments