Rüyada sevdiği adamla öpüşmek

Rüyada sevdiği adamla öpüşmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla öpüşmek hırsızlık yapacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla öpüştüğünü görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla uyumak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yanlış seçimler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla konuşmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adama sarılmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments