Rüyada sevdiği adamı evli görmek

Rüyada sevdiği adamı evli görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı evli gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamı evli görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada evli adamı öpmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir adamı görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın öldüğünü görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments