Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yani babasına benzeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek haneden birinin ayrılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments