Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın annesini gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın annesini görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamı görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments