Rüyada sert bakmak

Rüyada sert bakmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, adım atarken çok zorlanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sert bakmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sert bakmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada buğday serdiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada sert kıl görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada memede sertlik görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sert hamur yoğurmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Rüyada seccade serdiğini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert ekmek görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments