Rüyada sert kıl görmek

Rüyada sert kıl görmek üzüntülerin gideceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sert kıl gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada sert kıl görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sert konuşmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine yorulur.

Rüyada sert et yemek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada sert rüzgar görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada memede sertlik görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sert yatak görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert bir şey yemek gözyaşının kuruyacağına, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Rüyada sert hamur yoğurmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments