Rüyada sepette çiçek görmek

Rüyada sepette çiçek görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına tabir olunur.

Rüyada sepette çiçek gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada sepette çiçek görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Rüyada sepet içinde çiçek görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sepet çiçek görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, acılarını dindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek sepeti görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada örgü sepet görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ekmek sepeti görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Rüyada mavi sepet görmek hasret çekileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır sepeti görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments