Rüyada mavi sepet görmek

Rüyada mavi sepet görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada mavi sepet gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada mavi sepet görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi çamaşır sepeti görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada sepette ekmek görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Rüyada sepet dolusu balık görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sepette balık görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada sepette kiraz görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir sepet çiçek görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, azalacağına inanılır.

Rüyada kına sepeti görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments