Rüyada ağacında nar görmek

Rüyada ağacında nar görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında nar gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada nar ağacı ekmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına tabir olunur.

Rüyada nar ağacı dikmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nar ağacı kesmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, işsiz ise işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada nar ağaç dikmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işarettir.

Rüyada ağacında nar görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments