Rüyada şemsiye görmek

Rüyada şemsiye görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada şemsiye altında olmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık şemsiye görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeler görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada şemsiye çaldırmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Rüyada şemsiye satın almak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada renkli şemsiye görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet eder.

Rüyada büyük şemsiye görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments