Rüyada kırık şemsiye görmek

Rüyada kırık şemsiye görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, böyle işlere kalkışacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada kırık şemsiye gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada kırık şemsiye görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada uçan şemsiye görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye istemek bekarlar için güzel bir evliliğe, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Rüyada şemsiye hediye almak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye çaldırmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada elinde şemsiye görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kazancın katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada açılmış şemsiye görmek dinç kalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nimet aktaş

Selam aleykum hayırlı sabahlar rüyamda babam şemsiyelerin kırıldığına üzüldüğünü gördüm babamlaahırda öylesine kürsüyle oturuyorm babama çocuklar kırmışlar ben yaparım canımı sıkma diyorum hayırola inşallah