Rüyada seli izlemek

Rüyada seli izlemek zorlukların geride kalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada seli izlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada sel izlemek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada seli izlemek başarı elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni izlediğini görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle film izlemek maddi olarak çok kayıp vereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulması izlemek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birini izlemek hastalıklarının düzeleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada doğum izlemek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada deniz manzarası izlemek büyük fırsatlar yakalayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments