Rüyada şehriye kesmek

Rüyada şehriye kesmek büyük başarı kazanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada şehriye kesmek gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada şehriye kesmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada şehriyeli pilav görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tel şehriye görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tel şehriye çorbası görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Rüyada şehriye yemek insanları kıracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada şehriye kavurmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şehriye çorbası pişirmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments