Rüyada saz teli görmek

Rüyada saz teli görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada saz teli gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Rüyada saz teli görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz teli koparmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada sazlıkta yürümek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada saz yapmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet eder.

Rüyada saz çalmaya çalışmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış saz görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, rızkın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saz görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret eder.

Rüyada kırık saz çalmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments