Rüyada ifade vermek

Rüyada ifade vermek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada ifade vermek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada ifade vermek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işarettir.

Rüyada polise ifade vermek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada savcıya ifade vermek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına işaret eder.

Rüyada karakolda ifade vermek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada jandarmaya ifade vermek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına delalettir.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada mahkemede ifade vermek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına tabir olunur.

Rüyada hakime ifade vermek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments