Rüyada savaş izlemek

Rüyada savaş izlemek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada savaş izlemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada savaş izlemek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşı izlemek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev dalgaları izlemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sinemada film izlemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada televizyonda film izlemek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, iyiliğe ve güzelliğe işaret etmektedir.

Rüyada kendi videosunu izlemek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, refaha erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada futbol izlemek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments