Rüyada savaş içinde olduğunu görmek

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada savaş içinde görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini savaşın içinde görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada savaşın içinde olduğunu görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada savaş içinde olduğunu görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada savaşın içinde olmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına delalettir.

Rüyada savaş içinde kalmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada savaşın içinde kalmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada savaş izlemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments