Rüyada ayakkabısı parçalanmak

Rüyada ayakkabısı parçalanmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabısı parçalanmak gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ayakkabısının parçalandığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabının parçalandığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı parçalanması görmek emeklerinin heba olacağına, huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabılarının parçalandığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulur.

Rüyada ayakkabısı parçalanmak ticaret adamı (kadını) olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altının parçalandığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada diş parçalandığını görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments