Rüyada satılan evi geri almak

Rüyada satılan evi geri almak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerini boşvereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada satılan evi geri almak gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada satılan evi geri almak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada satılan malı geri almak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Rüyada satılan arabayı geri almak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taşındığın eve geri taşınmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Rüyada eski eve geri taşınmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve geri gelmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada ev satın almaya çalışmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments