Rüyada sarı zarf görmek

Rüyada sarı zarf görmek artık daha dikkatli davranacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı zarf gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada sarı zarf görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine alamet eder.

Rüyada büyük sarı zarf görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, malının artacağına yorulur.

Rüyada sarı zarf almak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada mektup zarf görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz zarf vermek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada yırtık zarf görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada para dolu zarf görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kirmizi zarf görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments