Rüyada sarı renk giymek

Rüyada sarı renk giymek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk giymek gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renk giymek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli elbise giymek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk kazak giymek kötülüklere gözünü kapatmaya, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkte elbise giymek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada sarı renk pantolon giymek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kazancın devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk çorap giymek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek işte başarılı adımlar atılacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments