Rüyada sarı taksiye binmek

Rüyada sarı taksiye binmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, gelir kaybedeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı taksiye binmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Rüyada sarı taksiye binmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ticaret taksiye binmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işarettir.

Rüyada biriyle taksiye binmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı taksiye binmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada taksi binmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle taksiye binmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Rüyada siyah taksiye binmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments