Rüyada sarı perde görmek

Rüyada sarı perde görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kariyer planının altüst olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı perde gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sarı renk perde görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı perde görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada altın sarısı perde görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Rüyada yeni perde görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada evin perdesini görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli perde görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikilmiş perde görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada perde yıkayıp asmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments