Rüyada yeni perde görmek

Rüyada yeni perde görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zengin için yoksulluğa, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada yeni perde gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada yeni perde görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz perde görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni eve perde asmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada yeni tül perde görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni perde takmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nakışlı perde görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdeli ev görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada perdesiz ev görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments