Rüyada sarı kaşık görmek

Rüyada sarı kaşık görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ana baba sözü dinlemeye tabir olunur.

Rüyada sarı kaşık gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada sarı kaşık görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşık çatal bıçak takımı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik kaşık görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bakır kaşık görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada antika kaşık görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada çatal kaşık takımı görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kaşık yıkadığını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak kaşık görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments