Rüyada sarı kanarya görmek

Rüyada sarı kanarya görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sarı kanarya gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada sarı kanarya yakalamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işarettir.

Rüyada büyük kanarya görmek allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada mavi kanarya görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanarya sesi duymak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kanarya görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanarya beslemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya tutmak bereketin artacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments