Rüyada sarı fular görmek

Rüyada sarı fular görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yeni bir sayfa açacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı fular gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Rüyada sarı fular görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fular takmak böylece hayatının da düzene gireceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil fular takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli fularlar görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ipek fular görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı fular takmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fular görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli fular görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments