Rüyada ipek fular görmek

Rüyada ipek fular görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, başarıyla geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, problemleri teker teker çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ipek fular gördüyseniz:

  • Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor.

Rüyada ipek fular görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fular takmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fular görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Rüyada sarı fular görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe fular görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı fular takmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada renkli fular görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fular taktığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments